Handen uit de mouwen voor

Livio Haaksbergen

Ronde Tafel Haaksbergen verrast Livio Haaksbergen tijdens Covid-19 crisis
Op 4 april 2020, heeft de Ronde Tafel Haaksbergen ruim 500 bewoners en medewerkers van de verschillende Livio Vestingen in Haaksbergen verrast met een presentje. Zo zijn er ruim 500 bloemen en Merci doosjes uitgedeeld.

Het zijn roerige tijden, waarbij de medewerkers extra zorg hebben voor onze kwetsbare ouderen en kunnen de bewoners van de Livio vestigingen momenteel geen bezoek van hun familie en vrienden ontvangen. Via deze weg hopen we ze een hart onder de riem te kunnen steken.

Lokaal uitje met bewoners van het Wiedenbroek

In het voorjaar 2018 was het net als in voorgaande jaren weer tijd voor een gezellig uitje met bewoners van Livio, dit keer vestiging Wiedenbroek. Na een korte wandeling naar het MBS ging het gehele gezelschap met de trein naar Boekelo om daar vervolgens van een heerlijke lunch te genieten. Na een gezellige treinrit terug naar Haaksbergen kijken zowel de bewoners van Livio als de Ronde Tafel leden terug op een hele geslaagde dag. 

Livio bewoners over de nieuwe N18

Leden van de Ronde Tafel Haaksbergen hebben zo’n vijftig personen vanuit het Saalmerink zaterdag ochtend een leuke dag laten beleven. Nadat zij met een bus een bustocht mochten maken over de nog niet opgestelde N18, kregen zijn een heerlijke lunch aangeboden bij de Kornuiten te Haaksbergen.

Livio uitje