Terugblik

rondetafel rally 2023

Met trots kijken we als organisatie en Ronde Tafel Haaksbergen terug op de Rally van 2023. 

Een prachtige dag die we gezamenlijk zijn gestart op het terrein van Het Ontmoetingspark De Greune. Het weer was ons goedgezind en de aanmelding van dit jaar waren weer op het niveau van de afgelopen edities.

Met een mooie variatie aan deelnemende equipes ging de rally van start konden de deelnemers genieten van een prachtig route die de equipes leidde naar de lunch locatie, Landgoed Rhederoord waar we in de tuin bij het Koetshuis samen kwamen voor een welverdiende lunch. 

Na de lunch vervolgde de rally route zich via de Postbank weer richting het mooie Twente. Na een totale route van ruim 200km af te hebben gelegd zijn we de Rally geëindigd in het prachtige Scholtenhagen park, waar de barbecue al aanstond voor een heerlijk life & cooking diner bij Het Hagen. 

We danken alle deelnemers voor hun enthousiaste deelname en willen hierbij nogmaals herhalen dat we mede dankzij jullie deelname wederom 2 prachtige lokale goede doelen hebben kunnen verrassen met een prachtige financiële donatie. Dit jaar waren dat Junimo en Het Ontmoetingspark De Greune.

Deze dag is door het professionele foto- en video team van Young Motion vastgelegd op de gevoelige plaat, bekijk hieronder de aftermovie en geniet nogmaals van deze geweldige rally dag!

Inschrijving

Schrijf u nu vast in voor de Ronde Tafel Rally 2024 op zondag 23 juni. Na inschrijving en betaling zult u van ons een factuur ontvangen met meer informatie. 

Young Motion

Young Motion is een jong videomarketing bedrijf, opgericht in 2018 en gevestigd in Haaksbergen. Het team bestaat uit vakidioten met een passie voor video, online content, videomarketing en social media campagnes.

Met passie als grootste drijfveer. Zonder deze oneindige motivatie bestaat er geen Young Motion, vandaar dat Young Motion exclusief werken met creatieve mensen die écht geven om hun vak. Echte professionele hobbyisten! Dit gebeurt met een eigen team van vaste krachten en een flexibele schil van jonge talenten. 

Young Motion is begonnen met het maken van video & videomarketing in de sportsector. Zo hebben ze bijv. het social media beheer op zich genomen van evenementen.

Het afgelopen jaar is dit uitgebreid naar andere sectoren, waaronder de publieke sector (overheid, zorg), sport, (sport)fashion, industrie, machinebouw. Young Motion denkt met de klant mee over de juiste doelstelling van de video(‘s) en gieten dit in het juiste format. Laagdrempelig, flexibel en goede kwaliteit; daar staan wij achter!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming?Young Motion is bereikbaar via 06 255 46 536 (Wout), 06 53 57 52 28 (Ron) en info@young-motion.nl