Ronde tafel rally 2024

Schrijf je nu in voor de Ronde Tafel Rally van 2024 op zondag 23 juni!

Wat Kun Je Verwachten:

Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur! We hebben een geweldige route voor jullie uitgezet,we starten bij DGS te Haaksbergen en zullen eindigen bij de Watermolle in Haaksbergen voor een heerlijk diner. Dit jaar steunen we opnieuw het goede doel Junimo. Samen helpen we deze organisatie hun belangrijke werk voort te zetten.

Tijdens de rally geniet je van:

  • Heerlijk genieten van koffie met krentewegge
  • Fruit voor onderweg
  • Een routeboek
  • Een goodiebag
  • Een lunch op een prachtige locatie
  • En om af te sluiten, een heerlijk diner

Een week voor de start ontvang je de benodigde informatie via e-mail. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt. Mis deze kans niet om mee te doen aan de rally en een verschil te maken. Schrijf je vandaag nog in!

Terugblik

rondetafel rally 2023

Met trots kijken we als organisatie en Ronde Tafel Haaksbergen terug op de Rally van 2023. 

Een prachtige dag die we gezamenlijk zijn gestart op het terrein van Het Ontmoetingspark De Greune. Het weer was ons goedgezind en de aanmelding van dit jaar waren weer op het niveau van de afgelopen edities.

Met een mooie variatie aan deelnemende equipes ging de rally van start konden de deelnemers genieten van een prachtig route die de equipes leidde naar de lunch locatie, Landgoed Rhederoord waar we in de tuin bij het Koetshuis samen kwamen voor een welverdiende lunch. 

Na de lunch vervolgde de rally route zich via de Postbank weer richting het mooie Twente. Na een totale route van ruim 200km af te hebben gelegd zijn we de Rally geëindigd in het prachtige Scholtenhagen park, waar de barbecue al aanstond voor een heerlijk life & cooking diner bij Het Hagen. 

We danken alle deelnemers voor hun enthousiaste deelname en willen hierbij nogmaals herhalen dat we mede dankzij jullie deelname wederom 2 prachtige lokale goede doelen hebben kunnen verrassen met een prachtige financiële donatie. Dit jaar waren dat Junimo en Het Ontmoetingspark De Greune.

Deze dag is door het professionele foto- en video team van Young Motion vastgelegd op de gevoelige plaat, bekijk hieronder de aftermovie en geniet nogmaals van deze geweldige rally dag!

Inschrijven RT Rally 2024

Doe Mee aan de Rally voor het Goede Doel! Op 23 juni rijden we voor Junimo. Sluit je aan en maak een verschil! Schrijf je vandaag nog in en steun een goed doel met elke kilometer. Samen kunnen we het verschil maken.
Een geheel verzorgde Rally dag Incl. 2x lunch en uitgebreid diner op een mooie locatie.
Extra donatie
Payment Method